Adolfo Gaich zeker naar Club Brugge volgens Argentijnse media

Argentijnse media zijn het zeker : Club Brugge ligt in polepositie om Adolfo Gaich (20) van San Lorenzo te strikken. Beide clubs zaten daar gisteren in Dubai lang over samen en de gesprekken zouden gunstig verlopen. Gaich (1m90, 82kg) moet de nieuwe recordaankoop van blauw-zwart worden. In zijn huidig contract bij San Lorenzo staat een opstapclausule van 15 miljoen dollar. Omgerekend zo’n 13,5 miljoen euro.

Afwachten of er de komende uren – zo niet dagen – een akkoord ­gevonden wordt. Het is al langer geweten dat Club op zoek is naar een grote, sterke, kopbalkrachtige aanvaller, die ook goed in de ruimtes duikt. Een type dat het sinds Mbaye Diagne – op non-­actief gezet na zijn fratsen – niet meer lopen heeft. Eventjes was Christian Benteke in beeld, maar die zag een terugkeer naar België (nog) niet zitten.

Gaich is in 13 wedstrijden gestart (7 doelpunten) bij San Lorenzo wat betekent dat indien de transferson gehandhaaft wordt hij 1.000.000 euro per gestarte wedstrijd voor San Lorenzo zal opbrengen of bijna 2.000.000 euro per gescoord doelpunt.

Gaich debuteerde op 11 september 2019 in het Argentijns Nationaal elftal tijdens een met 4-0 gewonnen oefeninterland tegen mexico

Geef een reactie