Ruudje kan niet mee ole ole … Vormer reageert op schitterende wijze

Club Brugge heeft zondagnamiddag in extremis 2-2 gelijkgespeeld tegen Antwerp. Blauw-Zwart mocht Ruud Vormer nog maar eens dankbaar zijn voor puntengewin. Na afloop stond onze kapitein in zijn gekende stijl de pers te woord. “Dit gelijkspel voelt aan als een overwinning”, vertelt de Nederlander na de gelijkmaker in minuut 92. “In de eerste helft kregen zij twee kansjes en die gaan binnen. We weten nochtans dat ze sterk zijn met corners en crossballen, maar Antwerp maakte het goed af.” “In de tweede helft deden wij een tactische ingreep waardoor we meer ruimte kregen, dat was beter. In de hoek van het veld konden we ze pijn doen en dat weten we, maar dat gebruikten we in de eerste helft niet. Ik ben wel blij met die 2-2, want ik had het niet meer verwacht. Maar we blijven altijd gaan, voor 130% procent. En dan zie je wel waar het schip strandt, mooi toch.” Leuk sfeertje Voor Vormer was het zijn eerste wedstrijd op de Bosuil. De Brugse middenvelder werd daarbij geregeld op de korrel genomen door de supporters van Antwerp: “Vormer is ne homo ohohoho” klonk het onder meer. Gezangen die tijdens de wedstrijd een glimlach op het gezicht toverden van onze aanvoerder en ook na afloop kon hij erom lachen. “Of we verrast waren door het enthousiasme van Antwerp en hun supporters? Nee, totaal niet joh. Het lag aan onszelf en zij maakten gewoon goed gebruik van lange ballen, want ze hebben veel lange jongens. Het was mijn eerste keer op de Bosuil en ik vond het een leuk sfeertje. Ik heb me écht vermaakt vandaag, het was goed. En dan scoor je in de laatste seconden, heerlijk om zo’n stadion muisstil te krijgen”, besluit Vormer voor de camera’s van PlaySports.

Geef een reactie