Interesse van Club Brugge voor Mexicaans international !!

Club Brugge is in de zoektocht naar verdedigende versterking al gelinkt aan heel wat namen. Ook Miguel Layun zou op het verlanglijstje gekomen zijn.

Het Spaanse AS meldt dat de Mexicaan op de radar van Club Brugge is verschenen. Bij Porto kan de zestigvoudig Mexciaanse international niet langer rekenen op een basisplek. Hij mag dan ook vertrekken bij de Portugese topclub. Club zou daarvan willen profiteren, al is er bijzonder veel concurrentie.

Zo heeft Betis Sevilla van Layun een topprioriteit gemaakt. Daarnaast denken ook Sevilla, Alvaves en Fenerbahçe aan de linkspoot. De Mexicaan is alvast geen onbekende voor Club Brugge. Hij speelde mee in de Champions Leaguewedstrijden tegen Blauw-Zwart en wist daarin één keer te scoren tegen de Bruggelingen.

Dit seizoen speelde hij nog maar dertien wedstrijden voor Porto, waarin hij twee keer kon scoren. In het verleden kwam Layun ook al uit voor Watford, FC Granada, Atalanta en América

Club Brugge toonde eerder ook al interesse om het belgisch verdedigend talent Zino Vanheusden te huren van Inter Milaan voor 1.5 jaar

Geef een reactie