Mandel United pakt tweede periodetitel

1891 shop wenst Mandel United proficiat met het behalen van de tweede periodetitel.

Eén jaar na de lancering van het fusieproject pakte Mandel United de eerste prijs. De fusieclub van Izegem en Ingelmunster pakte de tweede periodetitel en is zeker van de eindronde.

Ook in de algemene rangschikking deed Mandel een goede zaak want Rupel Boom en Petegem verloren zodat trainer Lieven Gevaert op komst is met zijn bende. Met dank zondag aan Gwenny Opbrouck. De spits startte op de bank, viel bij 0-0 aan de rust in en lukte twee goals en een assist. Van antiheld naar held dus. Dat hij op de bank moest beginnen, zorgde niet voor rancune, integendeel.

“De trainer kiest in eer en geweten. Of je blijft of vertrekt, maakt niet uit. Hij gaf de voorkeur aan de ploeg die won in Petegem. Ik ben blij dat ik mijn steentje kon bijdragen. De ontlading was groot want de club is ambitieus en kon deze prijs goed gebruiken.”

Opbrouck gaf voor Nieuwjaar al mee dat hij de club zal verlaten. Hij trekt naar tweedeprovincialer Anzegem, de nieuwe club van Francky Dekenne.

“Ik werkte nog niet onder hem maar ken hem. Ik hoop dat ze in tweede kunnen blijven, derde zie ik niet zitten. Ik wilde het wat kalmer aandoen, ik ben 31, zelfstandig aannemer en mijn vrouw werkt in ploegen. Mijn zoon speelt ook en mijn dochter doet aan waterballet. Ik wil meer tijd voor mijn gezin. Ik blijf mij echter geven voor de ploeg, de sfeer is nu ook geweldig en we groeiden naar mekaar toe.”

1891 shop wenst Mandel United nog veel succes in de toekomst en kijkt uit naar de verdere samenwerking ivm merchandising !

Geef een reactie