Buffon terug naar Juventus ?

Gianluigi Buffon staat dicht bij een terugkeer naar Juventus. Toch is er één voorwaarde dat hij in zijn contract wil laten zetten. Zo zou hij minstens 8 matchen in de Serie A willen spelen.

Buffon staat namelijk op de tweede plaats qua aantal gespeelde matchen in de Serie A. Maldini staat op kop, maar als Buffon acht matchen speelt komend seizoen, wordt hij de absolute recordhouder. Nu zit hij aan 640 wedstrijden. 

De bedoeling is dat Buffon tweede doelman zal worden bij Juventus. Ze geloven daar namelijk heel hard in de Poolse doelman Wojciech Szczęsny. Buffon is tenslotte al 41 jaar dus zo vreemd is dat niet.

Het is nog niet zeker dat Buffon naar Juventus zal trekken. Wat wel zeker is, is dat hij PSG zal verlaten. Hij was nog wel tevreden met zijn seizoen in Parijs, maar hij vindt dat hij één cruciale fout gemaakt. “Mijn seizoen was goed, maar ik heb wel geblunderd tegen Manchester United in de Champions League”, aldus Buffon

Buffon nam in mei 2018 na zeventien jaar, negen titels en drie bekers afscheid van Juventus

Geef een reactie