Club Brugge brengt uniek Retro Wembley shirt uit van 1978

Op 10 mei 1978 speelde Club, als enige Belgische club ooit, de finale van de Europa Cup 1 tegen Liverpool. 10 mei is een absolute mijlpaal. De succesperiode van Ernst Happel, met o.a. de Europese campagnes van 1976 en 1978, waren de grondlegging voor het huidige supporterslegioen van Club. Tot op de dag van vandaag merken we dat veel fans hun keuze voor blauw en zwart terug te brengen is tot die periode, dankzij de Clubliefde die ze erfden van hun grootvaders, vaders, moeders, nonkels, tantes, broers, zussen …

Voor de veertigste verjaardag van deze Europese finale brengt Club Brugge een uniek retro shirt uit.
Een must have voor elke Die hard Club fan …

U kan het shirt bestellen via onderstaande link :

Retro shirt Club Brugge Europacup I finale Wembley 1978

 

Geef een reactie