Kevin De Bruyne ontvangt trofee voor speler van het seizoen ontworpen door 1891shop

Rode Duivel Kevin De Bruyne bracht zondag een bezoek aan de naar hem genoemde Kevin De Bruyne Cup in Drongen. Zijn aanwezigheid veroorzaakte een massahysterie.

Om 11 uur arriveerde Kevin De Bruyne met zijn gezin, familie en enkele vrienden. Van begin tot einde werd hij aangeklampt door honderden kinderen en volwassenen. Allemaal wilden ze een handtekening of een foto. Het was een ware massahysterie, waar zelf de vader van De Bruyne van stond te kijken.

Tussen het bekijken van twee wedstrijden door, nam De Bruyne ruim de tijd om zijn fans te plezieren. “Het is een hele eer dat hier zoveel mensen voor mij naartoe zijn gekomen. Al zal het goede weer er ook wel mee te maken hebben”, zei De Bruyne. Of hij al die selfies niet beu is? “Neen. Dat hoort erbij en ik heb veel respect voor de fans”, zei de stervoetballer.

Kevin De Bruyne mocht uit handen van de Manchester City fanclub Blue Moon ook de trofee voor player of the year in ontvangst nemen.

Deze trofee werd ontworpen door 1891shop.

Geef een reactie